Afvallen

Wanneer we denken aan afvallen dan is het wordt dieet direct daaraan verbonden. Echter ondertussen weten we allemaal dat diëten niet werken. Wanneer we op dieet zijn dan mijden we bepaalde voedingsmiddelen of we houden ons aan bepaalde schema’s. Als dit dan lukt en we zijn afgevallen dan eten we weer “normaal” en krijgen de kilo’s en een bonus weer binnen de kortste keren terug.
De reden hiervoor is omdat er niets aan de oorzaak is gedaan. Er is altijd wel een reden waarom iemand eet tot het op is, altijd extra opschept, veel honger heeft, tussendoortjes niet kan weerstaan etc. Dit heeft altijd een oorzaak in het verleden welke is opgeslagen in ons bewustzijn. Wanneer de oorzaak onthuld wordt en het onderbewustzijn nieuwe suggesties heeft opgeslagen dan kunnen we beginnen met afvallen.
Afhankelijk van het gewenste gewicht maken we een afval programma op maat.

Een virtuele maagband laten plaatsen in Rotterdam

In het geval dat je 15 kilo of meer wilt afvallen dan is een virtuele maagband raadzaam. Ook dan gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van het overmatig eten om het in het onderbewuste te veranderen. Daarna help ik je graag om jouw afvaldoel te bereiken door middel van het plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose, in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam). Bij I-Reflection, regio Rotterdam, maak ik gebruik van hypnose om jou beter in je vel te laten zitten, hetzij door een afval programma op maat of door het plaatsen van een virtuele maagband in hypnose!

Een virtuele maagband in mijn praktijk in Rotterdam helpt jou met afvallen en je doel te bereiken.

Hoe werkt een virtuele maagband?

Wanneer je bij mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, vlak bij Rotterdam, een virtuele maagband door middel van hypnotherapie laat plaatsen, werkt deze op je onderbewustzijn. Wanneer jouw virtuele maagband onder hypnose is geplaatst, zal je onderbewustzijn zich gaan gedragen alsof je daadwerkelijk een tastbare maagband hebt gekregen. Dit betekent dat je snel verzadigd raakt, daardoor heb je minder de behoefte om te eten en als resultaat daarvan val je af!

Hoe gaat de hypnose zelf in zijn werk?

Wanneer je in hypnose bent, wordt alles tijdelijk minder van belang. Hierdoor reageer je direct vanuit je onderbewustzijn. Terwijl je je afsluit voor invloeden van je omgeving, concentreer je je tijdelijk meer op bepaalde zaken waarvoor je aandacht is verhoogd tot wel 2000%. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om hypnose in mijn praktijk in regio Rotterdam te ondergaan, om je te helpen bij afvallen met een virtuele maagband of stoppen met roken, zijn dat de onderwerpen waar jij je meer op focust. Dit komt vervolgens ook terug in je bewustzijn.

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen