Verslavingen

Verslavingen, en ongewenste handelingen of gewoontes hebben een oorzaak (vaak in het verleden) waardoor ons onderbewuste als reactie daarop een oplossing heeft gevonden. Deze oplossing blijft zich herhalen als een automatisch programma. Bewust kunnen we dit niet of nauwelijks veranderen. We kunnen dus concluderen dat vaak een oplossing voor een probleem in het verleden, een probleem in het heden is geworden.

Voorbeelden van verslavingen zijn:
– Sigaretten
– Alcohol
– Drugs
– bepaald voedsel zoals bijv chocola
– internet
– chatten
– gokken
– gamen
– werk
– spullen kopen etc

Verslavingen komen vaak voort uit trauma’s, onverwerkte ervaringen uit het verleden, opvoeding, pestgedrag etc en het is een manier om met emoties om te gaan. Omdat het ook een goed gevoel geeft is het moeilijk om op eigen houtje de verslaving te stoppen. Hypnotherapie is hier een mooi middel voor om blijvende veranderingen door te voeren.

Hulp bij binge drinken stoppen in Rotterdam

Als je op zoek bent naar hulp om binge drinken te stoppen in Rotterdam, ben je bij I-Reflection op de juiste plek. Ik help mensen bij het overwinnen van angsten, het stoppen van slechte gewoontes en het krijgen van een gelukkiger leven. Daarom kun je ook voor hulp bij het stoppen met binge drinken bij mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, terecht.

Herken jij je in het patroon van binge drinken, wil je ermee stoppen en woon je in Rotterdam?

Als je op al deze vragen ‘ja’ beantwoordt, heet ik je van harte welkom in mijn hypnosepraktijk in Rotterdam voor persoonlijke begeleiding bij het stoppen met binge drinken. Door middel van hypnose breng ik de onderliggende reden waarom jij alcohol denkt nodig te hebben in kaart. Verbetering kan immers pas beginnen als de oorzaak bekend is. Tijdens de hypnose wordt jouw onbewuste gevoel aangepakt, wat je helpt om in jouw bewustzijn de aandrang van drank te weerstaan. Als je er zelf volledig achterstaat dat je wilt stoppen met binge drinken en vertrouwen hebt in de aanpak van mijn praktijk in Rotterdam, is dit dé oplossing voor jou.

Ontdek de vele mogelijkheden

Het toepassen van hypnose is dé oplossing voor het overwinnen van angsten en daarom heb je de mogelijkheid om hypnotherapie te volgen in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Ontdek de mogelijkheden van deze methode en maak gerust een afspraak bij I-Reflection. Heb je vragen over mijn angststoornis behandelingen of andere diensten die ik in regio Rotterdam uitvoer? Neem dan contact met mij op via 06 48 00 94 12 of info@i-reflection.nl.

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen