Stress & burnout

We leven in een veranderende wereld. In de afgelopen jaren is de manier van werken veranderd. Er werd van ons verwacht dat we onder veranderende omstandigheden werken, ons aanpassen aan nieuwe regels en meer zaken die van ons verwacht werden. We doen ons best om ons aan te passen aan de nieuwe situaties en heel vaak zijn de veranderingen zo ingrijpend dat ze voor stress in ons lichaam zorgen.

Wanneer deze periode van stress langer duurt dan reageert ons lichaam daarop met een burn-out. Je voelt je dan figuurlijk opgebrand, je bent emotioneel uitgeput en lichamelijk oververmoeid.

Bij een burn-out heb je de navolgende klachten:

  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijnlijk gevoel op de borst
  • Hartkloppingen
  • Pijn in de buik of een opgeblazen gevoel
  • Last van spijsvertering
  • Slapeloosheid

Je ervaart een verhoogde spanning in je lichaam. Je voelt je vermoeid, je concentratie en/of je geheugen gaan achteruit, je slaapritme kan verstoord zijn en je kan je opgejaagd voelen. Daarbij heb je het gevoel of je de grip over je leven kwijt bent en je voelt je machteloos.  Deze klachten maken je dagelijkse bezigheden onmogelijk, thuis op het werk en in je sociale leven. Je blijft twijfelen, je bent onzeker, prikkelbaar en angstig. Hierdoor trek je je terug voel je je steeds eenzamer.

Met hypnose gaan we op zoek naar de diepgelegen patronen in je onderbewustzijn evenals de triggers waardoor je elke keer zo gestrest raakt. Deze patronen  en triggers buigen we vervolgens om zodat je daar geen last meer van hebt. Verder leer ik je zelfhypnose aan zodat je op elk moment de rust en balans kan vinden die je nodig hebt.

Elke client krijgt een sessie op maat omdat we niet allemaal hetzelfde reageren op situaties zoals stress en omdat we niet allemaal dezelfde triggers hebben.

 

Kom langs in mijn praktijk

Wil je graag jouw paniekaanvallen overwinnen door middel van therapie in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, dicht bij Rotterdam? Maak dan direct een afspraak via 06 48 00 94 12 of info@i-reflection.nl. Wist je trouwens dat hypnotherapie tevens voor vele andere toepassingen gebruikt wordt? Ook als je een steuntje in de rug nodig hebt bij afvallen, is er de mogelijkheid om een virtuele maagband te plaatsen. Wat jouw doel ook is, ik help je er graag bij door het aanbieden van een luisterend oor en een therapie op maat!

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen