Stoppen met roken

Op een bepaald moment in de tijd kies je bewust om een sigaret op te steken. Hier heb je op dat moment ook een reden voor. Je wilt er bij horen, het is gezellig, het is stoer, etc. Wanneer je na de eerste sigaret hiermee doorgaat dan raak je de bewuste controle kwijt en heb je een rookverslaving en wordt het lastig om te stoppen. Roken kent vele nadelen zoals; hoesten, beschadig haar, doffe huid, geen conditie etc.

Wanneer je je beseft dat stoppen met roken vele voordelen met zich brengt zoals; betere gezondheid, fitter lichaam, mooiere huid, meer geld te besteden etc dan wil je graag stoppen met roken. Nicotinepleisters, medicatie, acupunctuur, lasertherapie zijn allemaal mogelijkheden die ingezet kunnen worden om te stoppen met roken maar blijken in de meeste gevallen niet effectief te zijn.

Omdat de echte oorzaak van roken opgeslagen zit in ons onderbewustzijn weet je dat jij daar bewust geen invloed op hebt. Met hypnotherapie zorg ik ervoor dat de associatie die jij aan roken gekoppeld hebt hun betekenis verliezen en ik plaats een nieuwe suggestie in je onderbewustzijn die goed voor jou is. Hierdoor zal het voor jou geen probleem opleveren om je te begeven tussen mensen die wel roken.

We kunnen dus concluderen dat roken een nare gewoonte is, die ooit is ontstaan als antwoord op een behoefte. Deze behoefte heeft van roken een gewoonte en een verslaving gemaakt. In mijn praktijk help ik jou om in 1 sessie van deze verslaving af te komen. Dat betekent dat wanneer je mijn praktijk verlaat dat je buiten komt als niet-roker en de rest van je leven een niet roker zult zijn.

Hypnosepraktijk I-Reflection in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een hypnosepraktijk in regio Rotterdam die je helpt bij het behalen van jouw doelen, ben je bij I-Reflection in Capelle aan den IJssel op de juiste plek. Of je nu gebruik wilt maken van hypnose voor afvallen of om te stoppen met roken, in mijn hypnosepraktijk in omgeving Rotterdam help ik je in elke situatie op een begripvolle wijze!

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen