Paniekaanvallen

Bij een bepaalde trigger begin je te denken aan een paniekaanval of je wordt angstig als je je de vorige paniekaanval herinnert. Gedachtes en angsten volgen elkaar in een snel tempo op en je verliest het vermogen om een onderscheid te maken tussen een realistische angst en een ongefundeerde blinde paniek. Zo’n paniekaanval kan eenmalig zijn en een diepe indruk op je achterlaten maar In het slechtste geval kan het zich blijven herhalen. Je hebt dan het gevoel alle controle kwijt te zijn.

Met hypnotherapie gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaak. Vaak zijn het traumatische ervaringen, blootstelling aan gevaar of emotionele stress die een rol blijken te spelen bij de paniekaanvallen. We leggen deze open en ontdoen ze van de negatieve emoties. Afhankelijk van de oorzaak leer je hoe je de paniekaanval kan stoppen als je voelt dat deze wil opkomen en je leert controle terug te nemen over je lichaam en je emoties.

Paniekaanvallen Stoppen In Mijn Praktijk In Rotterdam

Niets is zo vervelend als regelmatig overvallen worden door intense angst. Paniekaanvallen beheersen een groot deel van jouw leven en daarom is het tijd om ze te stoppen met behulp van hypnose in mijn hypnosepraktijk in Rotterdam. Als je een bezoek brengt aan I-Reflection in Capelle aan den IJssel, wordt er terwijl je onder hypnose bent, gezocht naar de onderliggende redenen voor jouw paniekaanvallen. Vervolgens laat ik jouw onderbewuste een nieuw en positief gedachtepatroon opnemen. Dit zorgt ervoor dat je in het vervolg, in jouw bewustzijn, anders reageert op situaties waarin je normaal paniekaanvallen zou krijgen. Als resultaat van deze therapie, in mijn praktijk in Rotterdam, stoppen jouw paniekaanvallen en krijg je een gelukkiger leven!

Laat Je Op Weg Helpen Naar Een Gelukkiger Bestaan

Ik help je in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, graag bij het stoppen van jouw paniekaanvallen. Komen jouw paniekaanvallen voort uit faalangst? Ik bied ook faalangst therapie aan. Waar je ook hulp bij nodig hebt, ik begeleid je er op een begripvolle en persoonlijke wijze bij. Neem contact met mij op via 06 48 00 94 12, info@i-reflection.nl of het contactformulier voor het maken van een afspraak!

✔ Hulp bij zeer veel klachten

✔ Na eerste consult resultaat

✔ Persoonlijk op jou afgestemd

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen