Healing bij I-Reflection

Healing is energetische therapie d.m.v. het overbrengen van kosmische of universele energie. Hierbij staat het opruimen van blokkades en het activeren van het zelf genezend vermogen van de mens centraal.

Wat is Healing?

Het woord “healing” betekent in het Nederlands simpelweg “genezing” of “heel worden”.

Een mens bestaat uit, lichaam, geest en ziel en is daardoor een multi-dimensionaal wezen. Ons fysieke lichaam wordt gedragen door een energieveld, dat in zijn verschillende dimensies en frequenties alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. In dit energieveld worden lichamelijke en geestelijke verstoringen en blokkades waargenomen nog voordat ze zich lichamelijk manifesteren.

In de alternatieve geneeswijze is “healing” een verzamelwoord voor verschillende vormen van energetisch werk, zoals: magnetiseren, Reiki, therapeutic healing, trance healing etc. Al deze healingvormen hebben als doel om via de bewerking van het energetisch veld het welzijn van de cliënt te bevorderen.

De “healer” werkt met universele energie waarbij de cliënt  op een stoel zit of op een behandeltafel ligt. De cliënt wordt enkel gevraagd zijn schoenen uit te doen en wordt nimmer gevraagd andere kledingstukken te verwijderen. Eventuele aanrakingen gebeuren nooit zonder voorafgaande toestemming van de cliënt.

Voor sommige mensen heeft “healing” iets magisch. Omdat de healer met energie en de spirituele wereld werkt wordt het vaak geassocieerd met wonderen. Vaak komen dan ook mensen met terminale ziektes, die in het reguliere circuit uitbehandeld zijn, naar de healer in de hoop dat deze hen kan redden. Een healer is echter geen tovenaar! Ondanks dat er wondergenezingen in de wereld  bekend zijn, evenals in de reguliere sector zijn dat de uitzonderingen op de regel.  Een healer kan een cliënt in zijn proces naar beste kunnen begeleiden, maar healing betekent geen garantie voor genezing. Ons lichaam heeft een zelfgenezend vermogen en een healer helpt deze in gang te zetten. De mindset van cliënt speelt hierin een grote rol.

Wil je geholpen worden?

Graag help ik je verder om je problemen te verhelpen. Kom langs bij mij in de praktijk om de voordelen te ervaren.

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen