Faalangst therapie in Rotterdam

Als je van jouw faalangst af wilt komen, dan biedt therapie bij mijn hypnosepraktijk in Rotterdam wellicht een uitkomst. Bij I-Reflection is het mijn doel om mensen te begeleiden naar een gezonder lichaam en een gezondere geest. Ook jouw faalangst zet ik door middel van therapie in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, graag om in positieve energie!

Faalangst therapie door gebruik van hypnose in mijn praktijk in Rotterdam

Ben jij, ondanks een goede voorbereiding, constant bang dat je iets toch niet kunt? Dan is het een goed idee om bij mijn praktijk in regio Rotterdam therapie te ondergaan tegen deze faalangst. Je wordt onder hypnose gebracht om de onderliggende redenen voor jouw faalangst te achterhalen. Vervolgens wordt tijdens de therapie, in mijn praktijk in de omgeving van Rotterdam, invloed uitgeoefend op je onderbewuste om de gedachtepatronen die jouw faalangst veroorzaken om te zetten in positieve gedachten. Op deze manier help ik je jouw angsten te overwinnen!

Kom langs in mijn praktijk

Wil je graag jouw faalangst overwinnen door middel van therapie in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, dicht bij Rotterdam? Maak dan direct een afspraak via 06 48 00 94 12 of info@i-reflection.nl. Wist je trouwens dat hypnotherapie tevens voor vele andere toepassingen gebruikt wordt? Ook als je een steuntje in de rug nodig hebt bij afvallen, is er de mogelijkheid om een virtuele maagband te plaatsen. Wat jouw doel ook is, ik help je er graag bij door het aanbieden van een luisterend oor en een persoonlijke aanpak!

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen