Angsten overwinnen

Er zijn verschillende soorten angsten; Angst voor spinnen (of andere dieren), vliegangst, hoogtevrees, straatvrees, verlatingsangst, sociale fobie, hypochondrie, faalangst, PTSS, paniekaanvallen etc… Sommige van deze angsten zijn reëel en andere weer niet. Angst kan verschillende oorzaken hebben. Het is ontstaan door een gebeurtenis of emotie uit het verleden en de reactie daarop van jouw onderbewustzijn. Het ontstaan van deze angsten zoeken we op in jouw onderbewustzijn zodat we daar de negatieve emotionele lading weg kunnen halen en de angst ombuigen. Waar jouw angst ook vandaan komt, ik help jou graag om je angsten te overwinnen zodat je weer angstvrij en veilig door het leven kan gaan.

Laat je angst wegnemen met behulp van hypnose in Rotterdam

Mijn praktijk staat bekend als een hypnosepraktijk in regio Rotterdam en daarom is de kans groot dat ik hypnose inzet om jouw angst te behandelen. Angst kan verschillende oorzaken hebben. Het heeft iets te maken met jouw opleiding, werk of juist iets in relationele kringen. Ik bied een luisterend oor voor jouw problemen. Dankzij mijn flexibele houding ben ik in staat om jouw persoonlijke situatie goed te behandelen. Waar jouw angst ook vandaan komt, ik help jou graag om je angsten te overwinnen bij mij in Rotterdam.

Diverse Angsten Zijn Te Overwinnen Met Behulp Van Therapie In Rotterdam

Een behandeling van jouw angststoornis wordt altijd op persoonlijke wijze aangepakt in Capelle aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam. Ik heb begrip voor ieder type klachten, ongeacht of ze van fysieke of mentale aard zijn. Waar heb je last van, hoe lang heb je hier al last van en wat denk je zelf dat de oorzaak is? Op dit soort vragen kom ik met antwoorden. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten angst. Ben je een onzeker persoon en wil je jouw onzekerheid overwinnen? Of heb je juist last van faalangst en wil je hier therapie voor volgen? Het kan bij mijn praktijk in regio Rotterdam middels een angststoornis behandeling. Zelfs als je manieren zoekt om paniekaanvallen te stoppen, sta ik voor je klaar. De mogelijkheden zijn kortom erg divers.

Ontdek de vele mogelijkheden

Het toepassen van hypnose is dé oplossing voor het overwinnen van angsten en daarom heb je de mogelijkheid om hypnotherapie te volgen in mijn praktijk in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. Ontdek de mogelijkheden van deze methode en maak gerust een afspraak bij I-Reflection. Heb je vragen over mijn angststoornis behandelingen of andere diensten die ik in regio Rotterdam uitvoer? Neem dan contact met mij op via 06 48 00 94 12 of info@i-reflection.nl.

✔ Hulp bij zeer veel klachten

✔ Na eerste consult resultaat

✔ Persoonlijk op jou afgestemd

Locatie praktijk

Rivium 2e Straat 32
2909 LG Capelle aan den IJssel

Certificeringen