Hypnosepraktijk in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een hypnosepraktijk in regio Rotterdam die je helpt bij het behalen van jouw doelen, ben je bij I-Reflection in Capelle aan den IJssel op de juiste plek. Of je nu gebruik wilt maken van hypnose voor afvallen of om te stoppen met roken, in mijn hypnosepraktijk in omgeving Rotterdam help ik je in elke situatie op een begripvolle wijze!

Hoe ga ik te werk in mijn hypnosepraktijk in Rotterdam

In mijn hypnosepraktijk in regio Rotterdam breng ik je onder hypnose, wat ervoor zorgt dat je een verhoogde staat van concentratie bereikt, hierdoor is het mogelijk om je onderbewuste positief te veranderen. Hypnose, in mijn praktijk in Rotterdam, maakt het mogelijk om je te helpen bij bijvoorbeeld afvallen of het stoppen met roken. Bij I-Reflection, dé hypnosepraktijk in Rotterdam en omstreken, wordt gebruikgemaakt van diverse ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen; vergelijkbaar met een dagdroom of fantasie. Je bent tijdens de hypnose dan ook aanwezig, alert en bewust van je omgeving.

Hoe gaat de hypnose zelf in zijn werk?

Wanneer je onder hypnose bent, wordt alles tijdelijk minder van belang. Hierdoor reageer je direct vanuit je onderbewustzijn. Terwijl je je afsluit voor invloeden van je omgeving, concentreer je je tijdelijk meer op bepaalde zaken waarvoor je aandacht is verhoogd tot wel 2000%. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om hypnose in mijn praktijk in regio Rotterdam te ondergaan, om je te helpen bij afvallen met een virtuele maagband of stoppen met roken, zijn dat de onderwerpen waar jij je meer op focust. Dit komt vervolgens ook terug in je bewustzijn.

Bij hypnose houd je zelf de regie in handen

Voordat je mijn hypnosepraktijk bezoekt in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, is het goed om te beseffen dat je zelf de regie in handen houdt gedurende de hypnose. Hypnose is te vergelijken met dagelijkse ervaringen; zoals het opgaan in een boek terwijl de omgeving waarin jij je bevindt niet tot je doordringt. Dit is een vorm van spontane (zelf)hypnose waarbij je ook zelf de regie in handen hebt. Er kan tijdens een hypnose in mijn praktijk in Rotterdam, voor bijvoorbeeld afvallen, stoppen met roken of een andere toepassing, dan ook niets gebeuren zonder dat je het zelf wilt en toestemming geeft.

Het effect van hypnose is wetenschappelijk bewezen

Twijfel je nog om onder hypnose te gaan in mijn hypnosepraktijk in regio Rotterdam? Wellicht helpt het je dan om te weten dat wetenschappelijke onderzoeken aantonen dat hypnose een krachtig middel is in therapieën en bij hulpverlening. Hypnose is een kostenbesparende methode die vaak doelgerichter en sneller is dan onnodige medische behandelingen en medicijngebruik bij klachten. De effectiviteit van hypnotherapie ligt in het feit dat de behandeling zich voor 90% richt op het onbewuste denken in tegenstelling tot reguliere therapieën die zich voor slechts 10% richten op het bewuste denken.

Laat mij jou helpen je doelen te bereiken

Ben je geïnteresseerd in onder hypnose gaan in mijn hypnosepraktijk in Rotterdam voor het bereiken van jouw doelen, zoals bijvoorbeeld afvallen, stoppen met roken of stoppen met binge drinken? Laat mij je een luisterend oor en persoonlijke begeleiding aanbieden! De oplossing zit namelijk in jezelf, hypnose is slechts het middel om hierbij te komen. Neem contact met mij op via 06 48 00 94 12 of info@i-reflection.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Zie ook:

 

 

 

Toepassingen hypnose 

National guilt of hypnotherapists
OMNI hypnosis training center